Workshop Petra Acker și Joel Holmes

În perioada 27 februarie – 22 martie, Pianistul nominalizat de doua ori la Grammy si câștigător al multor alte premii in muzica internațională, Joel Holmes, si solista de jazz, funk, soul, RnB Petra Acker vor susține un turneu care va include o serie de evenimente: concert, jam session si workshop-uri în diferite orașe din România.

În IAȘI, pe data de 21 MARTIE 2015, pe lângă concertul care va începe la ora 21:00, vor susține și două workshopuri, unul de voce, al Petrei Acker și unul de pian al lui Joel Holmes adresate tuturor iubitorilor de muzică, atât muzicieni cât și non-muzicieni, abordând o paletă largă de teme.

Workshop/Masterclass “Musical Philosophy”
theoretical and practical approach to true musical manifestation

Pianistul nominalizat de doua ori la Grammy si castigator al multor alte premii in muzica internationala, Joel Holmes, va sustine un workshop adresat atat muzicienilor, cat si non-muzicienilor, despre abordarea teoretica si practica a manifestarii sincere prin muzica. Concentrandu-se in primul rand pe punctele de interes a celor prezenti, se va calatori printr-o paleta tematica larga, de la abordarea moderna a stilurilor (influente gospel, RnB, funk, soul, hip hop, world music etc.) la tehnici si secrete despre cantatul solo la pian, concepte versus tehnica, moduri de a exersa fara un instrument, pian si voce, pian si alte instrumente, toate dintr-o perspectiva filosofica si mereu avand ca motto „Music is bigger than all of us”.

Pretul unui bilet este de 25 lei.

Workshop „Circle Singing”

Circle Singing este o tehnica de improvizatie libera vocala prin care se creeaza muzica pe loc. Roger Treece si Bobby McFerrin sunt mari amatori al acestui mod de lucru in cor, iar principiul este atat de simplu incat oricine cu auz muzical si motivatia sa se exprime prin cantat poate sa faca parte cu succes la aceasta activitate creativa! 😉 https://www.youtube.com/watch?v=EBdBOMumF_I
Petra a participat la un congres muzical cu Roger in septembrie 2014, de atunci practica Circle Singing cu diverse grupuri de cantareti si iubitori de muzica!
Pe langa asta, se vor aborda diverse tehnici vocale, tematici de diverse feluri,tehnici de percutie, etc, in functie de interesele participantilor!

Pretul unui bilet este de 15 lei

!!!Pentru cei care vor participa la ambele workshopuri prețul unui bilet e de 30 lei pentru amândouă

(Support act concert: 30 lei)