Spectacol Lumi Posibile

LUMI POSIBILE de John Mighton: o piesa construită în jurul unui personaj care trăieşte simultan, senzorial şi raţional, într-o multitudine de realităţi. E o poveste de dragoste, un fel de vânătoare a aceleiaşi femei ce locuieşte în diferite ființe, împletită cu o poveste poliţistă ce urmăreşte descâlcirea unui caz mai special, în care e implicat un cercetător fanatic și furtul unor creiere.
Conceptul regizoral şi scenografic cuprinde crearea unei instalaţii audio-video-teatrale. Actorii evolueză împărţind uneori aceeaşi realitate cu spectatorii, alteori exclusiv în video sau audio, alteori în diferite combinaţii între cele trei.
Acest spectacol a luat naştere la interferenţa între aceste diferite senzaţii, abordând spectatorii din mai multe puncte de vedere odată, în încercarea de a proiecta asupra lor sentimentul existenţei simultane în aceste universuri paralele, în aceste”lumi posibile”.

”În mod categoric pot să afirm ca “Lumi posibile” așa cum se numește spectacolul pe care noi îl pregatim nu seamănă cu nimic din ceea ce am facut sau ce am mai vazut eu o dată. De aici încolo vom vedea ce impact are și cum va aparea el, dar asta aș putea sa garantez: că nu puteti regăsi ceva asemanator în spectacolul teatral de azi.” – Cristian Theodor Popescu, regizor.
Traducere- Cristina Toma
Regia – Theodor Cristian Popescu
Scenografia – Velica Panduru.
Video: Andrei Cozlac
Tehnic: Gabriel Belcescu

Distribuție: Stanca Jabenițan
Florin Caracala
Cristian Bojan
Mîndru Cătălin Ștefan
Cosmin Panaite
Alex Iurașcu

Bilet: 20 lei

Rezervari: www.teatrufix.ro/rezerva