Spectacol Dreaming Romania

“Dreaming Romania” spectacolul câștigător al premiului pentru “cel mai bun spectacol” la Festivalul Național de Teatru Independent – București, 2013.

Dreaming Romania: un spectacol care, prin umor și ironie, propune o viziune mai relaxată asupra cotidianului. Este o comedie spumoasă despre realitățile României de azi, având  la bază o temă extrem de generoasă: creația colectivă, dar și, dincolo de scenă, responsabilitatea colectivă. Acest spectacol profund neconvențional „atacă” prin râs tiparele comportamentale pe care le regăsim în societatea românească a zilei de astăzi.

Spectacolul face parte din seria spectacolelor de autor, din cadrul proiectului independent AUTOR DRAMATIC. AUTOR VIU. Dreaming Romania cuprinde conceptul de creaţie colectivă şi este creat în co-regie de Mihai Pintilei şi Radu Horghidan.

Într-o lume fără speranţă … ei au încredere într-o Românie mai bună :
Bogdan Cantauz,
Claudia Chiraş,
Roxana Durneac,
Alexandra Gîtlan,
Ancuţa Gutui,
Alex Iuraşcu,
Adi Marele,
Stanca Jabenițan,
Mihai Pintilei,
Alin Ştefan Prodan,
Ana Scarlat,
Ştian Claudiu

Spectacolul Dreaming Romania este bazat şi inspirat din realitatea socio-politică a României. Este o viziune critică, plină de umor şi ironie asupra anumitor tipare comportamentale specifice românilor şi a reprezentanţilor lor .

O producţie marca Teatru FiX.
Sustinut de Grolsch
*Spectacol nerecomandat sub 18 ani

Artist Support: 20 lei

Rezervări: 0724 92 12 12 sau www.teatrufix.ro
Locurile sunt limitate!