Soul Serenade live pe Terasa FiX

Ce se întâmplă la sfârșit de septembrie în lume, în Iași și în Univers?
Nu știm precis, pentru că n-avem cum să le știm chiar pe toate. Știm în schimb ce se întâmplă în universul nostru.

De obicei toamna te ia cu doruri și melancolii. Pe noi, cu atât mai mult toamna aceasta, pentru că vom lăsa în centru părți consistente din noi. Dar înainte de asta, înainte să închidem terasa, facem câteva evenimente cu oameni dragi cât să ne potolim dorurile și să ne accentuam melancoliile. Comportament tipic de despărțire; nu ne judecați.

Așa că, duminică, pe 24, îi supărăm pentru ultima oară pe vecinii de pe Cuza Vodă. Sperăm noi că nu prea tare. Doar între orele 18:30 – 21:45 îi supărăm pe ritmuri de old time blues & jazz. Mutăm, pentru ultima dată, atmosfera din Chicago sau de pe drumurile prăfuite din sudul Americii pe terasa de lângă strada cu tramvaie. Terasa aia cu copaci pe care o găsești intrând prin gangul de peste drum de Poștă. Pe terasa aceea, cum ziceam, pe 24 septembrie ne întâlnim din nou în al treilea an consecutiv cu cei trei magnifici de la Soul Serenade. Nu-i lăudăm doar pentru că ne sunt prieteni. Cei care nu-i știți deja aveți mai jos două linkuri ca să vă puteți convinge singuri. Și oricum vă vom mai bombarda și noi cu mostre.

Noi vă așteptăm să ne bucurăm de ultima lună pe terasa asta frumoasă din centru. Să trăim melancolia împreună. Iar la concert e musai să veniți dacă ne iubiți. Muzica, și mai ales old time blues and jazz, venită din vocea Adelinei, chitara lui Andrei și mandolina lui Codruț, potențează stările. Melancolia va atinge nivelul de 99% (100% va fi cand vom strânge de tot terasa :D). Știm, vă șantajăm emoțional, dar tare ne e drag de voi și vrem ca ultima perioadă petrecută în spațiul în care am crescut să o petrecem alături de voi, pentru că împreună cu voi ne-am făcut mari.
Stay tuned! And young! And play Soul Serenade with us!

Intrare: 20 ron

————————————————————————————
Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a directiei de “old time blues & jazz” care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.
In martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs
.
http://jurnalul.ro/cultura/muzica/romania-participa-pentru-prima-data-la-european-blues-challenge-si-castiga-locul-al-doilea-639144.html

In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival “Blues Sur Seine” din Franta.Trio-ul bucurestean a fost “opening act” pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy.

http://jurnalul.ro/cultura/muzica/soul-serenade-romanii-care-impart-scena-cu-laureati-ai-premiilor-grammy-659092.html

Componenta:
Adelina Chivu – voce,kazoo
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina
Codrut Andrei – mandolina
Linkuri cu trupa:
https://www.youtube.com/watch?v=mOjm-7WXaC0
https://www.youtube.com/watch?v=cFwM-LXrRcM