Protejat/Neprotejat (Tîrgu Mureș)

PROTEJAT / NEPROTEJAT
Un spectacol de Olga Macrinici și Adriana Radu

PROTEJAT / NEPROTEJAT este un spectacol de teatru documentar, inspirat din poveștile personale ale echipei spectacolului.

PROTEJAT / NEPROTEJAT creează o platformă de dialog dedicată tinerilor, părinților, profesorilor și altor reprezentanți ai comunității. Folosind teatrul ca și mijloc de învățare, PROTEJAT / NEPROTEJAT oferă publicului un spațiu de reflecție privind nevoia tinerilor de educație sexuală în contextul social românesc.

PROTEJAT / NEPROTEJAT urmărește să scoată din zona tabu subiectul educației sexuale, invitând publicul la dialog și oferind tinerilor posibilitatea schimbării percepției negative a societății cu privire la temele și întrebările specifice spectrului educației sexuale.

Echipa spectacolului:

Regie: Olga Macrinici
Concept și dramaturgie: Olga Macrinici și Adriana Radu
Distribuție: Andreea Cuc, Denis Demian, Carmen Ghiurco, Mălina Moraru, Mădălina Popa, Denissa Rogoz, Dragoș Stoenescu
Scenografie: Denisa Berceanu
Muzică: Adonis Tanța
Regie tehnică: Alexandru Macrinici
Design grafic afiș: Paul Mureșan

PROTEJAT / NEPROTEJAT este produs în cadrul proiectului cultural PROTEJAT / NEPROTEJAT – Educație sexuală comprehensivă prin teatru, dezvoltat în parteneriat de Asociația ANIMACT, Asociația SEXUL vs BARZA, Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel”, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș și Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii.

Partenerii PROTEJAT / NEPROTEJAT în turneu sunt: AuăleuTeatrul de NordCreate.Act.EnjoyTeatru FIX și Centrul de Teatru Educațional Replika.

Proiectul cultural PROTEJAT / NEPROTEJAT – Educație sexuală comprehensivă prin teatru este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, Fundația Culturală Europeană și FRIDA | The Young Feminist Fund.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

PROTEJAT / NEPROTEJAT este recomandat celor peste 14 ani.

Intrarea la spectacol este liberă în baza rezervărilor la adresa rezervari@animact.net.

Vă rugăm să specificați data și orașul în care doriți să participați la spectacol.