Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs

Cel mai mare eveniment din Romania dedicat creatorilor si designerilor de produs cu organizare in Bucuresti, Iasi si Cluj Napoca.

11 octombrie 2014
Teatru Fix
Str. Cuza Voda, nr. 10, Iasi
Intrarea libera!
———————————-
12 creatori si designeri de produs confirmati
peste 50 de produse de autor si proiecte culturale
1 broşura printată

2 formaţii cochete:
Fără zahăr
Ștefana Ganea

peste 40 de parteneri media
peste 5 bloggeri oficiali

hastag #blanchenuit

————————————-
Vor expune designerii şi creatorii de produs: PrintUnique, Jasmine FeltArt, Ionuţ Tima, Ziurel, Transformator, DLaura’s Art, Mona Drăguşanu- Atelier handmade, Upside Down, Push Design, DecoBox, Wood Be Nice şi Claudia Tame.
————————————

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs a ajuns la editia a III-a. Ceea ce este inedit, pe langa faptul ca vom aduce la un loc designeri si creatori de produs exceptionali, vom promova tinerii designeri si vom sustine spatiul creativ romanesc, anul acesta intalnindu-ne in 3 orase din Romania: Bucuresti (Institutul Francez, Cinema Elvira Popescu& Chez Elvire – 20 septembrie), Iasi (Teatrul Fix- 11 octombrie) si Cluj-Napoca (Centrul de Cultura Urbana Casino- 25 octombrie).

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este un proiect realizat de Asociatia Atelierul de Creatie (asociatie ce realizeaza si proiectele Revista Atelierul, Meet the designers, Artizanul Anului) si este finantat de Administratia Fondului Cultural National.

————————————
Intrarea libera!