Mălăieș în Călcăieș | @ Terasă Teatru FIX | 19 iunie

Update: Din motive tehnice, reprezentația de astăzi, 19 iunie, nu va mai avea loc. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente și vă așteptăm la următoarele spectacole ale noastre.

Salut! Nu-i aşa că ţi-e dor de copilărie, de joacă şi de poveste? Vino la “Mălăieş în Călcăieş” un spectacol de teatru marca Frilensăr, un spectacol ce-şi propune să readucă în prim plan tradiţiile şi obiceiurile ca factor esenţial în recăpătarea identităţii naţionale. Sună măreţ, dar de fapt e o joacă de copii mari pe un scenariu din “Capra cu trei iezi”, o joacă plină de umor şi voie bună.

“Urmărindu-i pe Ada Lupu, Ioana Corban, Loredana Cosovanu, Tiberiu Enache, Alex Iuraşcu, George Cocoş şi Daniel Chirilă, am convingerea că aceşti tineri talentaţi pot funcţiona mereu cu aceeaşi ardere totală, împingându-şi limitele fizice până la visceralitate şi dinamitând clişeele. Linia experimentală pe care şi-au asumat-o merită explorată în continuare, fără concesii şi fără complexe. Nu e greu să ţi-i imaginezi pe o scenă mare, într-un subsol murdar sau – de ce nu – chiar într-o peşteră. Pentru că, pur şi simplu, pe Frilensări îi roade teatrul la lingurică.” ( Beatrice Lepadat, in Agenda Liternet)

“Mălăieş în Călcăieş” a castigat premiul pentru “ Cea mai bună dramaturgie” în cadrul Maratonului de teatru independent Bucharest Fringe 2014 și premiul “mioritic carpato-danubiano-pontic” în cadrul Festivalului National de Teatru Independent.

trailer – http://vimeo.com/106982189

Distribuție:
Ada Lupu ( castigatoarea Marelui Premiu “Stefan Iordache” la Gala HOP Gala
Tânărului Actor 2014 )
Loredana Cosovanu ( cea mai buna tanara actrita la Gala Hop 2012)
Ioana Corban
Daniel Chirilă
George Cocoș
Alex Iurașcu
Tiberiu Enache

Regia: colectiva
Coregrafie: Beatrice Volbea
Adaptare: Daniel Chirila
Rezervări: 0724.921.212
Spectacol adresat tuturor categoriilor de varsta.