Live Session la Terasa FiX II – Concert The Kryptonite Sparks

Vă invităm joi, în speranța că vremea nu va mai fi atât de moody și-și va controla puțin starea și nestarea, nu ne va mai strica fengshuiul și ne va lăsa și chiar ne va ajuta să ne bucurăm de umbra de pe terasă pe acorduri de muzică bună și cu adieri de vânt prin plete, la al doilea concert din seria LIVE SESSION LA TERASA FIX , chiar pe terasă de această dată, THE KRYPTONITE SPARKS.

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de indie rock, alternative, funk, avant-prog și pop-rock.
În vara lui 2013 își lanseaza primul EP și îl promovează la festivaluri precum Peninsula, Durușa SummerHills, Posada Rock sau Rock’n’Iași (unde au obținut premiul I). În 2014 participă la “Zilele Prieteniei” Bergenbier, Plopstock, Zilele Nordului și li se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor național ”Fenomental”.
Pentru activitatea muzicală, la sfârșitul anului 2014 obțin premiul METALHEAD ”Best Alternative Newcomer”. În primăvara anului 2015 au primul lor turneu național în 14 orașe, împreună cu trupa Pinholes.
EP-ul “Doi // A doua undă de bruiaj” e pe drum!

www.thekryptonitesparks.com
www.fb.com/kryptonitesparks

Răzvan Diaconu – voce + chitară
Rareș Diaconu – bass + backing
Răzvan Anton – tobe

Bilet -> 10lei