FiX Yo – Atelier de dans

Vineri 27 ianuarie ora 16 FiX, te așteptăm la un atelier de dans pe teme de house si hip hop cu Știan Claudiu, sau mai bine zis Claude.

Pe cine interesează :
Tineri cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, elevi, studenți, sau persoane pasionate de mișcare și ritm.

Ce se va întâmpla :
Va fi House, 100%, cu doar un feeling de HipHop.

Structural va fi:
Încălzire + Baze House + House choreo;
Inițiere în bazele vocabularului de House, și de acolo, o creștere progresivă în complexitate și intensitate, până se coagulează totul într-o coregrafie.

Dress code :
Echipament lejer.

Durată atelier : 3 ore
Artist fee : 40 RON
Rezervări : www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12 (intre 17:00 și 21:00)

_____________________________________________
Meet Claude :
Ştian Ionuţ Claudiu (Claude, pe scurt) s-a născut dansator, în anul Domnului 1989, luna lui Decembrie, pe o zi de 13. Ca orice puşti din generaţia Revoluţiei, şi cu pasiune pentru dans, Claude a început cu Animal X şi Simplu, emulând mişcările idolilor dansatori de pe Atomic tv. Dintre toate mişcările emulate şi folosite ca material de impresionare a fetelor, niciunul n-a fost epuizat mai tare decât „Valul” Animal-Icşilor. Era nevoie de o maturizare.

În Mai, 2016, Claude îl întâlneşte pe Ejoe Wilson (unul din pionerii dansului House), într-un workshop susţinut de Ejoe, la Reghin. Ejoe, pe lângă aprofundarea bazelor mişcărilor şi structurilor de House, educă şi în latura spirituală şi filozofică a cultului House;
Cât despre abordarea lui Claude în întâlnirile cu houseri sau dansatori de orice fel: totul e prin House, pentru oameni, cu oameni. La urma urmei, „House is a feeling !”.