headerIOS

Descarca aici formularul!

Daca nu esti din Iasi, trimite-ne formularul completat si semnat pe adresa teatrufix@yahoo.com,

sau pe adresa Iasi, str. Cuza Voda nr.10 si noi ne ocupam de tot.

Redirecționează 2% pentru FiX!

Din 2012 oferim un mediu profesionist și independent de întalnire al tinerilor artiști al cărui scop de bază este dezvoltarea textului dramatic românesc.Îți mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-ai oferit în 2013. Datorită lui creștem și ne dezvoltăm în ochii tuturor.

Prevederea 2% poate contribui la viabilitatea financiară a unei organizații și reprezintă o metoda de atragere de fonduri. Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze 2% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit înființată conform ordonanței 26/2000 cu privire la asociații și fundații.

Avantajele redirecționării 2% pentru Teatru FiX: contribuim la crearea unei relații mai strânse cu comunitatea, îmbunătățim condițiile și calitățile necesare pentru a ne menține, a ne dezvolta și pentru a evolua calitativ. Prin 2% ne oferiți suportul dumneavoastră. Vă așteptăm la Teatru FiX pentru a ne bucura împreună de rezultate.

In 2014:

  • am produs Fix 4 spectacole. Poti vedea FiX aici care sunt acestea.
  • am participat la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Festivalul Dramaturgiei Românești Timișoara, Festivalul de Teatru Nou de la Arad, Festivalul Temps d’Image, Festivalul Antagon Timișoara, Festivalul Butterfly Effect Galați, Festivalul National de Teatru Independent Bucuresti și spectacolele noastre au fost vazute la Târgu-Mureș.
  • am organizat și găzduit lansări de carte, vernisaje, conferinte, workshopuri, concerte, proiecții de filme.
  • am fost gazda festivalurilor Contemporanis 2014, ArtFest și Perform și a Taberei de Dramaturgie a Cotidianului organizată de Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj.
    Prima producție a acestui an, Lumi Posibile, a beneficiat de sprijinul de 2% pe care ni l-ai oferit anul trecut.

Formularul 2% îl găsiți la Teatru FiX sau pe site-ul nostru www.teatrufix.ro.
Informează-te despre această prevedere pe site-ul oficial www.doilasuta.ro.

Daca nu esti din Iasi, trimite-ne formularul completat si semnat pe adresa teatrufix@yahoo.com,
sau pe adresa Iasi, str. Cuza Voda nr.10 si noi ne ocupam de tot.
Pentru că știi FIX ce vrei
redirecționează 2% pentru FIX
până în 25 MAI 2015