Corpul Surprinzător. Workshop de dans contemporan @Re-GENERATOR. Microfestival de arte performative

Atelierul de dans contemporan pe care vi-l propunem abordează corpul ca pe un spațiu deschis, de explorat, un spatiu capabil să surprindă și să se surprindă, scăpând rutinei și obișnuințelor cotidiene.

Ne vom concentra pe înțelegerea mecanismelor de funcționare ale corpului și vom explora noțiuni precum timp și spațiu, ritm, dinamică, mobilitate, formă. Vom încerca apoi să ne antrenam imaginația și creativitatea printr-o serie de exercitii și improvizații – în grup sau individual – iar atenția va fi îndreptată spre a căuta, înțelege și dezvolta propriul mod de a ne misca.

În cele din urmă acest atelier este o întâlnire între idei, corpuri, mișcare și dans, rafinate prin mijloacele sensibilității noastre.

Vă asteptăm cu drag!

Andreea Novac:
Este coregraf şi performer. A studiat psihologia şi apoi coregrafia. Are un master în coregrafie, iar acum este doctorand în Teatru si Artele Spectacolului. Sustine cursuri și ateliere de dans contemporan pentru profesionisti și neprofesioniști de peste 10 ani, în diferite spatii și orașe din țară. Spectacolele ei, „Dance a playful body”, „Pretend we make you happy”, „On tenderness”, “37 minutes of make believe”, ” A truth, a lie and a list of possibilities” au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. A studiat și lucrat și în străinătate (Italia, Marea Britanie, Franta, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria). Andreea creează, de asemenea, coregrafie pentru film și teatru.