Casă spre Acasă // One Woman Show

Vineri 16 iunie, ora 19 , te așteptăm în Cafenea la un one woman show cu LAURA BILIC – Casă spre Acasă , adaptare după romanul ”Fata din tren” al Paulei Hawkins.

Totul începe într-o vineri, în această Fascinantă zi a săptamânii, în care putem să bem și 4 doze de gin tonic, fără să ne simțim vinovați… și apoi lăsăm gândurile să se miște în voia lor…

”Solidarizezi imediat cu personajul, accepți convenția teatrală fără nicio rezervă, și o urmezi pe Rachel printre abisurile ce o definesc și pe care ți le arată cu lejeritatea cu care ar vorbi despre starea vremii. O limpezime luminoasă alcătuiește haloul prin care privești o singurătate feminină. Foarte curat lucrat, fără gratuități și fără surplusuri, fără demonstrații inutile de artă a actorului, rolul Rachel cucerește prin simplitate frumoasă. Atentă la detalii, Laura Bilic sincronizează perfect stările personajului cu mișcările acestuia. ”
(Călin Ciobotari – http://www.jurnalvirtual.ro/2016/11/12/cronica-lui-calin-laura-bilic-și-arta-teatrului/)

”80 de minute de text. Scenă aproape goală. Două-trei jumătăți de minut de ilustrație muzicală. În rest, actorie în stare pură. Plus poveste. Așa a fost Casă spre acasă, minunat spectacol despre traumă, derivă, singurătate, trădare, memorie și disperată căutare a unui salvator „acasă”.” (Călin Ciobotari – http://www.jurnalvirtual.ro/2016/11/12/cronica-lui-calin-laura-bilic-și-arta-teatrului/)

Traducere și dramatizare : Laura Bilic
Afiș : Asanache Rică

Artist support 15 RON
Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12

Stay Tuned! And Young! And Happy!