Bossa Nova and Jazz Romance

Vineri 17 martie, de la ora 21 vă facem o invitație la o dublă călătorie pe pamânt american, intr-un melanj elegant și antrenant intre efervescența și căldura muzicii braziliene (“a sud-ului”), și jucăușul și in acelasi timp sofisticatul jazz (al “nordului”). Protagoniștii acestei seri vor fi Gabriela Costa – voce și Alex Man – chitara.

Se vor contopi piese pe care le recunoaștem ca venind din “țara carnavalului de la Rio” și standarde de jazz minunate.Toate acestea intr-o abordare incărcată de lirism și originală, dar in același timp aproape de rădacinile fiecăreia.

“…cântăm o muzică braziliană intr-un repertoriu puțin sau deloc abordat la noi, extrem de sensibilă, care bate la portțle inimilor intr-un ritm cald, rafinat, sofisticat și totuși pe ințelesul tuturor, incercând să rămână cât mai fidelă autenticului cu atât mai mult cu cât doar o voce și o chitară, fără alte ornamente, se exprimă direct și tulburător de sincer. Așa vrem să ne imaginăm că s-a născut această muzică la ea acasă: o voce și o chitară, pe o plajă fierbinte inca, la un apus de soare plin de culori…”.

Acest proiect s-a concretizat de curând intr-un material unic pentru Romania sub forma unui album numit “TEMPO DE AMOR”- Softrecordshttp://www.softrecords.ro/index.php/album/tempo-de-amor/

Artist support 15 RON
Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12

Stay Tuned! And Young! And Happy!