37 minutes of make believe @Re-GENERATOR. Andreea Novac, București

<37 minutes of make believe> Andreea Novac, București – Artele Spectacolului

“Fantasy and reality are equally personal, and equally felt, so their confusion is a matter of only relative importance” Luis Buñuel

37 minutes of make believe se foloseşte de cuvânt şi mişcare pentru a crea premisele unei întâlniri între imaginaţia performerului şi cea a publicului. Piesa propune un interplay între cuvânt şi interpretare, între mişcare şi materializare, între ceea ce este şi ceea ce ar putea fi. Ceea ce rezultă este un spectacol în strânsă legatură cu dorinţa fiecăruia de percepe, a-şi aminti şi imagina.

După spectacol, va propunem să rămâneți la o discuție cu artiștii despre ce ați văzut, simțit sau despre procesul de creație.

Vă așteptăm cu drag!

Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva
*deși accesul este liber la toate evenimentele, numărul de locuri în sala de teatru este limitat

Spectacol creat în cadrul proiectului Fondul Colectiv de Creație realizat de Asociația Colectiv A Cluj Napoca în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București și finanțat cu sprijinul Administrației Fondului Național Cultural. A fost prezentat în cadrul Temps d’Images Cluj Napoca, Sezonul Francez la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Festivalul Like CNDB, stagiunea CNDB şi la Teatru FIX Iaşi în varianta work in progress.

Programul întregului festival: Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performative, ediția pilot

___________________________________________________
*Proiect finanțat prin programul << In stare de bine>> susținut de Kaufland Romania și implementat de FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. (www.instaredebine.ro)
*Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „În stare de bine”.